En kveld på bryggeriet? 

Du kan ta med venner eller kollegaer på en uhøytidelig aften på bryggeriet. Vi tilbyr en rekke alternativer for grupper fra 15 - 35 personer. På Mesaninen med utsikt over produksjonslokalene våre sitter dere på langbord spesiallaget av Drivved AS. Vil du lære mer om øl, vil du vite hvordan man lager øl? Ølsmaking for kunder? Sulten og tørst?  En kveld hos oss består gjerne av en velkomst hvor vi presenterer St. Hallvards Bryggeri og historie. Litt om hvorfor og hvordan vi ble til. Så får man spise og drikke i fred før vi gjennomfører en smaking. Da går vi igjennom våre forskjellige øltyper og forklarer litt om skjenking, smaking og hvordan øl blir til. Vi skreddersyr et opplegg  som passer deg og din gruppe. Skroll ned for meny og priser.

MENY

Hel brisket fra smokeren. Røkt i minimum 12 timer i Eik og hickory. 
Serveres med coleslaw, brød og allioli.
Pris: 999 pr. prs. ink ølsmaking, eks moms. min. 15. pers.

 

 

Spare ribs, servert med hjemmelaget bbq-saus og verdens beste coleslaw.
Pris: 950 pr. prs. ink ølsmaking, eks moms. min. 15. pers.

 
 

 

Fanatisk gode kylling overvingerm, langtidsstekt på smokeren med epletre.
servert med hvit bbq-saus, brød og allioli.
Pris: 600 pr. prs. ink ølsmaking, eks mva. min. 15. pers.

 

 

 

Pris: 499 pr. prs. eks mva, min. 15 personer

 

Texas barbeque

St. Hallvards Texas BBQ​

BBQ à la St. Hallvards​

Ølsmaking​

Galleri

Kontakt oss

Send

Navn:

This field is required.

Thank You!

The form has been successfully sent.

Antall deltakere

This field is required.

Ønsket dato

This field is required.

Ønsket tidspunkt

This field is required.

Kommentar

This field is required.

Ønsket innhold

Mat
Ølsmaking

This field is required.

e-post

This field is required.

Telefon

This field is required.

Navn

This field is required.