En kveld på bryggeriet? 

Du kan ta med venner eller kollegaer på en uhøytidelig aften på bryggeriet. Vi tilbyr en rekke alternativer for grupper fra 10 - 35 personer. På Mesaninen med utsikt over produksjonslokalene våre sitter dere på langbord spesiallaget av Drivved AS. Vil du lære mer om øl, vil du vite hvordan man lager øl? Ølsmaking for kunder? Sulten og tørst?  En kveld hos oss består gjerne av en velkomst hvor vi presenterer St. Hallvards Bryggeri og historie. Litt om hvorfor og hvordan vi ble til. Så får man spise og drikke i fred før vi gjennomfører en smaking. Da går vi igjennom våre forskjellige øltyper og forklarer litt om skjenking, smaking og hvordan øl blir til. Vi skreddersyr et opplegg  som passer deg og din gruppe. Skroll ned for meny og priser.

MENY

Assortert spekemat og oliven Langtidsbakt svinebog fra fjellgris, servert med syltede beter, grov sennepcrème og liten salat. Økolaks sashimi med pepperot, kapers, dill, revet egg og rugbrødcrisp Hjertesalat med kyllingconfit, parmesanmajones og hvitløkristede surdeigkrutonger Potetsalat med seterrømme og gressløk Grillet salsicchiapølse med Flavours sennep og ristede paprikaketsjup Øl-bresert oksehøyrygg med rotfrukter, småløk og fløtesaus Brød og aioli Tilslørte bondepiker med karamellisert maltcrumble
Pris: 999 pr. prs. ink ølsmaking, eks moms. min. 10. pers.

 

Hel brisket fra smokeren, serveres med coleslaw, brød og allioli.
Pris: 850 pr. prs. ink ølsmaking, eks moms. min. 10. pers.

 

Baby back ribs fra grillen, servert med hjemmelaget bbq-saus og verdens beste potetsalat.
Pris: 850 pr. prs. ink ølsmaking, eks moms. min. 10. pers.

 

Fanatisk gode pølser i lompe/brød med verdens beste potetsalat.
Pris: 600 pr. prs. ink ølsmaking, eks moms. min. 10. pers.

 

Pris: 450 pr. prs. eks moms, min. 10 personer

Tapas à la St. Hallvard`s​

St. Hallvards Texas BBQ​

BBQ à la St. Hallvards​

St. Hallvards Pølsefest​

Ølsmaking​

Galleri

Kontakt oss

Send

Navn:

This field is required.

Thank You!

The form has been successfully sent.

Antall deltakere

This field is required.

Ønsket dato

This field is required.

Ønsket tidspunkt

This field is required.

Kommentar

This field is required.

Ønsket innhold

Mat
Ølsmaking

This field is required.

e-post

This field is required.

Telefon

This field is required.

Navn

This field is required.